Pioneer MVH-X580BT autoradio Bluetooth/USB/Aux MVH-X580BT | Universeel | 4988028319556

Hoogwaardige specificaties zijn veel betaalbaarder geworden.De krachtige, volledig nieuwe MVH-X580BT combineert hoogwaardige audio met uitgebreide Bluetooth-mogelijkheden en heeft een aantrekkelijke, gladde vormgeving.
De MVH-X580BT is volledige compatibel met Spotify.  Installeer gewoon de Spotify-app op uw Apple iOS- of Android-smartphone en sluit deze aan op de MVH-X580BT.  Daarna kunt u op een veilige manier browsen door uw favoriete afspeellijsten, albums, tracks en artiesten met behulp van de bedieningsknoppen van de MVH-X580BT.
Via Bluetooth kunt u handsfree bellen met breedband-spraaktechnologie, zodat de kwaliteit van het geluid tijdens uw gesprekken veel beter is. Vanaf uw Apple iOS- of Android-smartphone kunt u bovendien draadloos muziek streamen. Beter nog: met de MVH-X580BT kunt u twee Bluetooth-telefoons tegelijkertijd aansluiten!
Het beste is nog dat de MVH-X580BT een knap staaltje geluidsapparatuur is. Het leest FLAC-bestanden en is uitgerust met een nieuwe 13-band grafische equaliser en een ingebouwde MOSFET-versterker van 4 x 50 Watt. Dankzij de Time Alignment-functie geniet u van de allerbeste geluidskwaliteit, ongeacht het voertuig waarin het systeem is ingebouwd. Als laatste, maar zeker niet de minste transformeert de unieke MIXTRAX-functie uw muziekbibliotheek tot een door een DJ bewerkte luisterervaring met enkele waanzinnige DJ-mixen en lichteffecten.
FM/AM tuner: Ja
uitgangsvermogen: 4x 50W
Bluetooth: Ja
SD-ingang: Nee
MP3 weergave: Ja
DAB+: Nee
USB: Ja
CD-speler: Nee
Aux aansluiting: Voorzijde
Garantie: 2 jaar
Geschikt voor : Universeel toepasbaar.
Ean: 4988028319556
sku: MVH-X580BT

Prijs:  133.18  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...