Autoglym Super Resin Polish 1LT AG 201000 | Universeel | 5016366199949

Autoglym Super Resin Polish
Met de Autoglym Super Resin Polish houdt u de lak van uw auto in optimale conditie en laat een glanzende beschermlaag achter. Niet alleen te gebruiken op nieuwe, maar ook op licht verweerde autolakken. Autoglym Super Resin Polish zorgt voor een uitzonderlijk hoge glans op alle soorten en kleuren van autolak. Het is een lakbehandeling voor alle soorten autolakken inclusief metallic – en blanke lakken. 
De Super Resin Polish is namelijk een combinatie van een reinigingsmiddel, een polish en een dichtingsproduct. Zo kunt u ook kleine krassen en aanslag onzichtbaar maken en uw autolak bescherming bieden tegen verschillende weersinvloeden.
Super Resin Polish is eenvoudig te gebruiken en bevat gespecialiseerde emulgatoren en conditioners om zacht te reinigen en de conditie van de autolak te behouden. De laag gewicht moleculaire harsen verharden en binden met de autolak.
Dit middel geeft een uitzonderlijke bescherming en een perfect cosmetisch effect. De autolak die u behandelt met de Autoglym Super Resin Polish zijn zeer goed bestand tegen aantasting van de milieuverontreinigende stoffen en de weersomstandigheden waaronder Uv-licht.
Toepassing:
Reinigingsmiddel, polish en dichtingsproduct in éénSimpel te gebruikenEenvoudig te verwijderen en uit te poetsenDroogt niet hard opGeschikt voor alle typen en kleuren lakLaat doffe oppervlakken weer glanzenLichte krassen, schaafplekken, vlekken en slijtplekken verdwijnenDe lak zal er weer als nieuw uitzien
Uitgevoerd in 325 ml, 500 ml en 1 l verpakking
Gebruiksaanwijzing:
Breng het product aan op een koude en droge autolak.Verdeel het product door ronddraaiende bewegingen te maken en af te werken in rechte lijnen. Verhoog de druk wanneer u aanslag of kleine krasjes wilt verwijderen. Wanneer de Polish is opgedroogt, werkt u het geheel af door het goed uit te poetsen met een microvezeldoek.
Garantie: 2 jaar
Materiaal: Vloeibaar
verpakking: Flacon
Inhoud: 1000 ml
Toepassing: Polish
Geschikt voor : Universeel toepasbaar.
Ean: 5016366199949
sku: AG 201000

Prijs:  23.99  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...