Autoglym Fast Glass 500ML 85.10595 | Universeel | 5016366185003

Autoglym Fast Glass
Autoglym Fast Glass is het ideale product voor u wanneer u een kristalheldere afwerking wilt hebben voor glazen oppervlakken. Door de snelle werking van het product, zullen alle ruiten, spiegels en andere glazen onderdelen van uw auto er weer als nieuw uit zien.
Door de formule in Autoglym Fast Glass, wordt deze reniger speciaal aanbevolen voor gebruik op acryl, perspex en kunststof ruiten en achterruiten van cabriolets.
In tegenstelling tot de Autoglym Car Glass Polish, is Fast Glass een reiniger. Bent u op zoek naar een polish en reiniger in één dan adviseren wij u de Car Glass Polish van Autoglym.
Specificaties:
Te gebruiken bij glazen en kunsstof ruitenSpeciaal aanbevolen voor acryl, perspex, kunststof ruiten en achterruiten van cabrio’sZowel voor het gebruik voor binnen als buitenVerwijderd verschillende soorten vuil zoals: verkeersvuil, insectenresten, olie, vet en vogelpoepUitgevoerd in handige 500ml fles met spraydop
Gebruiksaanwijzing:
Spuit een lichte laag op het glas en spreid het uit met een microvezeldoek. Blijf poetsen tot een kristalheldere afwerking.Blijf het doek omdraaien zodat u niet met het vuil op de doek blijft wrijven.Voor schermen en navigatie spuit u de vloeistof direct op de doek om aan te brengen en niet eerst op het scherm.
Garantie: 2 jaar
Materiaal: Vloeibaar
verpakking: Spray flacon
Inhoud: 500 ml
Toepassing: Glasreiniger
Geschikt voor : Universeel toepasbaar.
Ean: 5016366185003
sku: 85.10595

Prijs:  9.86  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...