Turtle Wax Koplamp reparatieset 1830810 | Universeel | 5010322766909

Turtle Wax koplamp-schoonmaakset
Met de Turtle Wax koplamp-schoonmaakset herstel je eenvoudig vergeelde, doffe, matte of melkwitte koplampen. Daarnaast verwijder je met deze set kleine krassen en schaafplekken. Het herstellen van de koplampen gebeurd door middel van verschillend schurende pads en een polijstmiddel. Daarnaast biedt deze set ook bescherming tegen weersinvloeden en straatvuil.
Toepassing:
Herstelt vergeelde en matte koplampenComplete set voor eenvoudig gebruikMaakt de koplampen weer ‘APK proof’Beschermt de koplamp tegen weersinvloeden en vuilBevordert de lichtopbreng van de koplampen
Inhoud:
Headlight Clarifying Compound 118 ml. Met dit polijstmiddel kunt u lichte krassen en schaafplekken verwijderen van de koplamp.4x Schuurpads. 4 verschillende schuurpads van grof tot fijn.1 Spray lubricant 118 ml. In combinatie met de schuurpads kunt u met dit product vuil en aanslag van de koplampen schuren. 1x Lens base coate wipe. Hiermee kunt u een hechtend laagje op de koplampen aanbrengen. Hiermee zal de sealing wipe beter aan de koplamp hechten.1x Lens sealing wipe. Dit product brengt een berschermlaagje aan op de koplamp. Hiermee voorkomt u dat nieuw vuil aanhecht. 
Let op!  Turtle Wax koplamp reparatie set is geschikt om beide koplampen eenmalig te behandelen. Het kan echter voorkomen dat uw koplampen te dof, vergeeld of beschadigd zijn. Dan zal dit product wellicht niet voldoende zijn om uw koplampen weer helder te krijgen. In dit geval zult u nog een set moeten aanschaffen en het proces nogmaals herhalen. .
Toepassing: Krasverwijderaar
Inhoud: Set
Inclusief: 1x Spray lubricant 118 ml
Inclusief: 1x Headlight Clarifying Compound 118 ml
Inclusief: 1x Lens base coate wipe
Inclusief: 4x Schuurpads
Inclusief: 1x Lens sealing wipe
Garantie: 2 jaar
Materiaal: Vloeibaar
Afmetingen: 5,2 x 7,7 x 17 cm
Geschikt voor: Acryl & plexiglas
Geschikt voor : Universeel toepasbaar.
Ean: 5010322766909
sku: 1830810

Prijs:  18.98  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...